IJm baks

Rouwcentrum Almkerk is modern ingericht en voorzien van twee 24-uurs rouwkamers. Nabestaanden kunnen hier in alle rust afscheid nemen van een overledene. Er is koffie, thee of iets fris beschikbaar. De familie krijgt desgewenst een leensleutel, zodat het mogelijk is op elk tijdstip aanwezig te zijn.

Het is ook mogelijk in dit centrum uitvaartbijeenkomsten tot 80 personen te houden. Zeker voor kleinere groepen is dit een goede mogelijkheid om in de geborgenheid van vertrouwden dit laatste afscheid waardig te beleven.

Als Uitvaartverzorging Baks luisteren wij naar uw persoonlijke wensen. Het is onze passie om deze wensen vorm en inhoud te geven. Uitvaartverzorging Baks staat dag en nacht voor u klaar, ook als u niet of elders verzekerd bent. Bel ons gerust voor meer informatie of een persoonlijk gesprek over uw uitvaartwensen.

condoleance rouwcentrum almkerkCS6A7394 ingang rouwcentrum almkerk CS6A7389 familiehoek rouwcentrum almkerk CS6A7383 rouwcentrum almkerk CS6A7401 rouwcentrum almkerk zaal CS6A7378 rouwcentrum almkerkCS6A7405